känns som igår

Sitter och pratar minnen, gud vad jag saknar den här pricken, hahah<3
 
 
 
Och jaa jag kan stava och vet att det ska vara två O:n men mitt tangentbord är ju efter.

Torsdag

Urinvägsinfektion och feber, vilken bra kombo (Y) Skulle ta mig till vårdcentralen och när jag kommer dit är det värsta crowded utanför, då hade ju tydligen brandlarmet gått. Jag frågade när vi skulle få komma in och sjuksköterskorna visste inte riktigt, hah åhh står där och mår as dåligt! Som tur är så fick vi komma in ganska snabbt ändå, fick träffa en jätte bra doktor samt en jätte härlig dam på apoteket. Ligger just nu i sängen och fryser, nån borde komma och ta hand om mig:(!

!

 
Asså nu är jag på ett sånt där jobbigt humör, ett sånt där humör då jag känner mig så jävla bra. Nu kanske ni frågar er hur jag kan tycka det är jobbigt att känna sig bra men det är svårt att förklara. Låt mig måla upp en bild:

Det triggas ofta igång när jag lyssnar på min dope ass music eller kollar på nått jäkla dansklipp med chris brown tex. Jag liksom fastnar vid datorn ett tag, sen väcks en känsla inom mig som jag måste få ut på nått sätt, jag kan inte sitta still. Mina innersta drömmar som jag haft så länge jag kan minnas väcks, jag vill fan bli sångare, dansare you name it!!! jag vet att jag kan!!!! och det är där jag börjar tycka att det är jobbigt, och mina känslor ser typ ut såhär;
ÅHH vad het han är!!!! Hallå jag vill också dansa bakom honom. FAAN vad kul att stå på en scen!!!!!! Nu måste jag sjunga (låtsas att min lägenhet är min stage och tvkontrollen är min mic). Kör lite dansmoves. Åhh nu blev jag nästan lite upphetsad, blev jag upphetsad på mig själv, av att jag vill bli känd, på honom?? HALLÅ?!?!? AHHHHcnjncjdjcdksäew.
Precis sådär.
Vissa tycker det är kul att sjunga eller dansa men vet att i själva är de inte är bra på det. Jag själv vet att om jag skulle få hjälp av någon proffessional så är jag helt övertygad om att jag skulle äga. Det låter kanske jävligt ego men jag vet att jag har potential. Så är det bara.
 
http://www.youtube.com/watch?v=FDzIyVHUHMo&feature=share&list=FLvKomV0TVTOhYCAhW43hENg
 

Mens och ögonfransar.

 
Vaknar upp idag med jordens mensvärk som värker i hela magen och ut i ryggen, usch:( Gick upp och tog en special värktablett som jag köpt på apoteket mot mensvärk, drack massa vatten och vilade. När det senare var dags att gå upp för att göra sig iordning för jobbet så hade inte värken gått över alls, varför kalla det värktabletter om de inte hjälper? Så då sjukskrev jag mig från jobbet. Har legat i min säng och vilat nu i några timmar, har typ inte rört mig alls. Tänkte att nu när det börjar lätta lite så kanske jag ska ta mig ut på en lätt promenad för att se om det hjälper. säger bara en sak, NI KILLAR HAR TUR.
 
Nåväl, ikväll ska jag ha myskväll med min syster eftersom hon flyttar till Norge om mindre än en vecka. Jag ska bjuda henne på tacos och så ska vi nog se nån film:) Hon ska sova hos mig och sen på fredag så ska hon och jag gå och göra ögonfransförlängning:)! Det ska fanimej bli as spännande:P Haha däremot så har Elin skrämt upp mig med det där då hon berättade att en tjej hade gjort det och fått någon inflammation så att hon tappat alla ögonfransar, alltså including the real ones! h-j-ä-l-p. Dock så är detta 3:e gången för min syrra att göra på samma ställe som vi ska till imorgon så jag får väl lita på att det inte är någon fara:P
 

skola

Då var det dags igen, sitter på tåget till skolan. Det var så jäkla jobbigt att slita sig upp när det var så varmt och mysigt under täcket! Men ska bli kul att träffa klasskamraterna:) speciellt marre:) denna gång i skolan tror jag vi skulle börja med näringslära vilket jag sett fram emot mest på kursen! kul!
Snart ska jag hoppa av tåget och ta mig vidare med tunnelbana och två olika bussar ut till ön så bäst jag avrundar här
.

Turkiet

 
Åhhh jag vill utomlands!!!! Vintern är ju såklart mysig på sitt sätt, men tänk, fyfan vad härligt det är med sol och värme!
 
Jag var i mitt andra hem, Turkiet, i somras och hade det så jävla bäst med min tjejer Elin och Petra. Detta var första dagen, därav den svaga brännan, haha. Vi hade bestämt oss att peela bort den lilla brännan vi fick första dagen med turkish bath så att vi skulle bli så bruna som möjligt och för att det skulle hålla längre efter att vi kommit hem sen. Dock har Petra redan hunnit bränna sig som ett jäkla djur så jag och Elin kletade in henne i youghurt, hahahah stackarn <3
 
Denna understa bild var tagen nån gång under veckan, planen på att bli brun var påväg att fulländas!
 
Alltså jag måste säga att GUD vad vi hade det underbart. Kan gå tillbaka såhär ibland och titta på bilderna och alla videos jag spelade in där nere, åhh <3, det är så härligt att kunna känna att man bara njuter av att leva och andas, vill återuppleva resan 1000 ggr om. Jag kan säga att det var värt att kasta mina sista pengar på denna resan istället för att spara dom, för vad hade jag annars gjort? kastat dom på kebab och fika? sure, jag ska inte neka att kebab är min stora passion men hur mycket mer värt är det inte med en resa, a billion times better! 
 
 

wednesday night

 
Vill inte gå ut med nyheten nu innan min syrra hinner göra det, men, fick ett telefonsamtal av henne ikväll och det hon berättade för mig gjorde mig så glad för hennes skull:):)!! haha nu låter det typ som att hon är gravid eller nått, WHICH SHE'S NOT!! 
Måste också säga att det kändes kul att hon ringde mig för att berätta det och inget annat, tänkte direkt när hon ringe att "jaha nu kommer hon fråga mig efter någon tjänst som vanligt". Jag har tänkt flera gånger att det är så tråkigt att hon aldrig kan ringa mig för att fråga hur jag mår eller hur det går i livet, så jag blev väldigt glad att hon ringde och berättade detta för mig:) Och att hon sa också att "jag ville berätta det för dig innan jag går ut med det på bloggen", sött tycker jag:) i wish her the best of luck och stöttar henne till tusen i detta beslut:)<3
 
Sedan så fyllde söta channette idag (egentigen igår eftersom jag skriver detta efter kockan 00.00) så jag och Petra våldgästade och överraskade henne med en blomma och myste hemma hos henne hela kvällen:) Puss på det!

Danny Saucedo!

 
Jag har aldrig gillat Danny Saucedos röst eller låtar men på senaste tiden har jag ändrat mig och jag måste erkänna att jag har en liten crush på honom, han är ju skit snygg ju! 
För övrigt har jag haft en bra söndag, god natt på er:)
 
 

It's friday!

Hello peeps!
 
Hade värsta planen planerad för hela dagen idag! Skulle först jobbat, sen fikat på stan med petra och johannes och sedan haft mexican evening med tequila race natten lång hos petra. Dock sprack den planen eftersom petra fick feber:( Istället gick jag hem efter jobbet och råkar somna för att jag är så trött!! Har börjat jobbet 06.45 denna vecka och har knappt sovit om nättera så känner mig ganska sliten, speciellt är man inte gör någonting. Ska man istället iväg och träffa kompisar så blir man så hypad av det och så uppe i varv så att man hela tiden går på nån energireserv, men däremot om man kommer hem och lägger sig ner i sängen så kommer tröttheten som en våg över en!
 
Aja, det var nog behövligt med lite sömn, var så hungrig när jag vaknade då jag inte ätit nått på hela dagen förutom one tiny banana på morgonen på jobbet. Gick då till ica och handlade lite creme fresh och grejer så jag kunde laga mat, kände verkligen hur yr jag var när jag gick där bland hyllorna, kändes typ som att jag skulle svimma.
Lyckades dock ta mig hem och laga till det där, det blev verkligen super gott:) jag älskar verkligen lax, har blivigt helt galen i det på sista tiden. Jag köpte även B&J för att det är fredag och då får man skämma bort sig lite.
 
OCH VET NI VAD JAG TÄNKTE PÅ? Det är så orättvist att man får äta glass i USA där man är deprimerad, det är typ nästan en lag på att man ska göra det, eller kanske mer en oskriven lag. Så har vi inte i sverige? 
Och vet ni en till sak som jag tycker vi ska ha i Sverige som USA har? DEJTER!!!!! Omg det är fan bättre än glassen. Dom är alltid så söta där borta och liksom frågar ut varandra på dejt, och då är det alltid så att killen ba "i pick you up at eight". Sen har tjejerna sånna där regler som "i do not kiss on the first date". och hur fan är det här?? killen skickar sms och frågar "vill du komma över och kolla film?" , vi alla vet ju vad det betyder... SHAME ON YOU!!!!!! Nä nu får ni ta och skärpa er.
 
För övrigt ligger jag i sängen och lyssnar på en låt som Sam har gjort, sviin bra! Ska nog fråga honom om jag få lägga ut den här på bloggen så alla andra kan ha nått nice att digga till:)!! Ligger även och funderar på nån film jag ska sätta på, älskar komedier och skräckfilmer, så om ni vet nån bra så kan ni gärna komma med nå filmtips:)
 
 
 
Fan jag är bäst :)!
RSS 2.0