Nattprat

Efter att mitt  tanghentbor har pajjat pga granbarrr:

nytt försök

 
La på nått jäkla filter och sparade om det som ett annat filformat för att se om videon blev mer synkad med ljud och bild. 


Angående videobloggen.

Alltså vad fasen hände nu? Är det bara på min dator videon blev as suddig och att bilden är as med efter!? 
Aja, teknologin är nog inte så utvecklad som man tror att den är. Ni hör ju iaf vad jag säger trots den dåliga kvaliten (?)...

jag är seeg

Hoppas ni mår prima ballerina allesammans! 

Nu är det officiellt, mitt första videoinlägg:
 

Dec. 23, 2012

Jag är arg!!! känns inte kul att vara det såhär dagen innan julafton men jag kan inte råför det att min syster gör mig så fruktansvärt arg!! Som nu tex så skulle hon in till Eskilstuna och handla 1 julklapp och sen åka tillbaka till Kungsör. Jag tänkte då att hon kanske skulle gå på stan i typ en halvtimme/40min och att jag kunde hälsa på farmor och farfar under tiden eftersom att min faster och kusin är där från Skåne, och att jag sen skulle tillbaka och hjälpa mamma och pappa att städa och göra julfint hemma. Men nej då helt plötsligt så ska hon gå på stan med en kompis också och struntar i mig. hon har varit borta i 3 timmar nu och sa precis att hon ska va på stan i 2 timmar till, det är 5 timmar!!! hallå, Åhh! ingen respekt. Alltså om detta hade varit ett engångsfall så hade jag inte alls brytt mig, för det är ju inte värsta grejen egentligen MEN jag blir så irriterad eftersom det ALLTID är såhär med henne. Känns som att jag inte kan lita på henne längre då det jämt blir såhär. jag tycker det är skit synd att känna så.
gah aja var bara tvungen att skriva av mig lite. nu sitter jag i bilen med faster som skjutsar hem mig till min lägenhet eftersom dom massor att göra inför julafton imorgon.

hemkomst! :D

Jaaaa Gabbe är hemma:D nu sitter vi på Ming och myser :D dock äter inte jag då jag har knapert med pengar, ähh nöjer mig med en Fanta:)!!! är bara glad av att vara i detta umgänge :D <33




Trött

Klockan är nu 07.58 och jag har varit på jobbet i 1 timme, är super trött och hoppas att klockan blir 14.45 snart. känns som en evighet dit. Det är väldigt lugnt på jobbet iaf och det är skönt. Känns bra såhär en måndagsmorgon.
Nu lär jag snart få samtal så det är bäst jag avslutar! önskar er alla en riktigt mysig morgon:)


Uppdatering!

 
Gud vad dålig jag är på att skriva här. Känner typ att jag inte har tid, händer så mycket hela tiden!
 
hur som haver, denna vecka har varit bra. Har jobbat 5 timmars pass på jobbet hela veckan så det har varit super skönt, + att jag var ledig i tisdags:)! Då passade jag på att åka och träffa mina söta köpings kompisar:) På vägen hem svängde jag förbli mamma och pappa och hälsade på dom, det är alltid lika mysigt att komma hem :)
I torsdags var johannes och amanda hemma hos mig och vi myste lite till julfilmer och käkade lussebullar som johannes tog med, hihi. Johannes la dock ut en pinsam bild om mig på facebook, ett sms som jag skrev till amanda. Han tog bara kort på det smset så om man inte vet vad vi snackar om låter det ganska desperat, haha. Amandas och min konversation handlade om lillabloggen-william eftersom jag sagt åt henne att kolla på hans klipp på youtube för att han är så rolig! Aja, folk får väl tro vad dom vill om dom läser det där sms:et:P
 
Igår var jag, Petra och Dannie på Erikslund. Eftersom jag har så sjuuukt dåligt med pengar just nu så blev det inte någon stor shopping för mig inte. Köpte galgar, matlådor och nya älskade vaniljljus, har dom tända nu och ba älskar lukten<3 Jag körde dit för första gången och hade skit lätt att hitta. Lite svårare var det dock på vägen hem. Vi hade bestämt att vi skulle festa sen på kvällen men konstaterade att vi inte skulle hinna tillbaka till eskilstuna och systemet inann 15.00, så vi gav oss ut på jakt efter ett systembolag i västerås istället. Vi åkte hit och dit och frågade folk, och tack och lov så hittade vi! haha. Blev en flaska vitt vin för mig och så kastade vi oss in i bilen för att åka hem. Vad händer? vi åker fel. Vi tänkte att vi skulle mot stockholm eftersom att eskilstuna ligger innan de liksom, men så fort vi hade kommit ut på motorvägen märkte jag verkligen att vi körde åt helt fel håll. Vi fick ringa och dubbelkolla med min mamma och mycket riktigt, det var fel! Vi skulle tydligen åka mot Oslo så vi fick åka av och vända om så vi kom rätt! Som tur var så hade vi inte åkt allt för lågt innan vi kunde vända. Spänannde äventyr måste jag säga! Dagen var verkligen perfa:)
 
Förresten, idag är det den 16:e december vilket betyder att Gabbe kommit hem från Irland!! Har saknat henne! Pratade med Channette i telefonen idag och vi ska få tag på henne (hon har ingen mobil kvar) så att vi kan träffas nu när den nya veckan sätter igång, ska bli så spännande att höra om allt och längtar till att träffa henne<3
 
Och just ja, jag la aldrig upp det på bloggen utan bara en bild på facebook på min nya medicin jag fått av doktorn. Det är en medicin för min mage som jag skulle prova äta i en vecka och det känns verkligen som att den hjälper!!! HELT FANTASTISKT! Var så skeptisk till den när jag hämtade ut den från apoteket för ca 100kr och tänkte "happ, den här lär ju inte heller hjälpa precis som allt annat skit jag provat från doktorn". Vet ärligt talat inte hur mycket pengar jag lagt ut nu på min mage. Under dessa 1 och ett halvt åren ,snart två, som jag gått till doktorn har jag säkert lagt ut ca 1300kr på alla besök och sedan ca 700kr på medicin. Därför kände jag väldigt lite hopp om att denna skulle fungera, men, provade den utan att tveka en sekund eftersom att jag är villig att prova allt för att slippa värken.
Fy satan vad skönt det skulle vara om jag fick fortsätta äta denna medicin. Måste dock fråga min doktor om det eftersom att biverkningarna är lite speciella. Bla måste man vara super noga med tandhygienen eftersom att medicinen minskar salivproduktionen. Snacka om att det har varit jobbigt att känna att munnen är helt uttorkad hela tiden, speciellt när jag har ett jobb där jag bara sitter och pratar i telefonen hela dagarna:P Men men, jag är ju bara glad av att det känts bättre i min mage:)! Fatta om detta skulle vara lösningen på min smärta, jag skulle inte kunna tacka gudarna mer då<3!!!
 
Vad ska jag mer tillägga? Jo, jag ser sjukt mycket fram emot jul och nyår, vill att denna vecka bara ska svischa (?) förbi så det blir juuul :D
Nu ska jag dock slå på en film och sen sova, börjar jobbet 07.00 imorgon så måste vara vid liv då! Puss på er och godnatt:)!

Det är kul att sjunga oavsett vad folk säger.

 
 
Idag har jag varit ledig eftersom jag jobbar lite i helgen. Har varit super skönt! Klippte mig på dagen, vilket var välbehövligt. Så nu känns mitt hår frächt och luktar as gott :D. Senare så kom pappa hem till mig och hjälpte mig skruva och laga min byrå (eftersom jag inte har en egen man) och sedan hjälpte han mig att sätta upp en text på mn vägg :) Texten lyder "Wish it...Deram it... Do it". Det påminner mig lite om mitt blivande nyårslöfte. Jag är inte alls en sån där fegis i det vanliga sociala livet men, i vissa aspekter kan jag verkligen känna mig feg. Tror det har att göra med att jag alltid måste vara bäst och att jag har så höga krav på mig själv. I skolan gick min värld under om jag fick ett G, "not good enough" skrek det i min hjärna, ett VG kändes väl helt ok, då klankade jag inte ner på mig själv iaf. Sådär är det typ med allt i alla prestationsgrejer, JAG MÅSTE VARA BÄST!! Så, för att komma till mitt nyårslöfte: jag har bestämt att jag ska sluta va feg och "kasta mig ut" mer. 
Därför lägger jag just nu ut den här videon ovan som en tjuvstart. Jag är verkligen inte i närheten till att vara bäst på att sjunga, men det är något jag tycker är så himla himla kul. Man ska göra sånt man blir glad och mår bra av:) så nu får ni lyssna på en låt jag spelade in när jag låg i sängen igår, tyckte en jullåt passade bra såhär till jul:) dock inte en lätt låt, haha. Jag säger bara don't judge. VÅGA!

Dags att leta julgran!

 
Kom till mamma och pappa igår som bor 3 km utanför Kungsör, alltid lika mysigt att komma hit<3:)
Vi åt kebab och myste till "så mycket bättre" :). Längtar till nästa gång då Darin ska vara huvudperson! Tycker han är så himla bra! Fast, då kommer man i och för sig inte få höra honom sjunga, men, ska bli ganska intressant att höra på hans historia. Känns dock som att han inte har så mycket att berätta... Typ: Hej jag heter Darin, jag blev känd för några år sen, var med i idol, jag har en mamma, en pappa och en syster som heter Rosa, slut.
Eller??:p På reklamen så såg det ut som att han började gråta vid nått tillfälle, han kanske har mer bagage än man tror. Ska bli spännande iaf:).
 
Idag började jag dagen med julkalendern och sen nyhetsmorgon då Peter Jöback sjöng så vackert:)
Efter det begav sig jag, mamma, syster och alla 5 hundarna ut i skogen för att leta gran till mig, hittade en jätte fin!!:D
 
Känner att julstämningen är på G och längtar tills julbaket och de drar igång :D
 
 
RSS 2.0